„13. CISM ФУТСАЛ КУП ЗА МИР“

„13. CISM Футсал куп за мир“ у организацији Делегације Републике Србије при Међународном савету за војне спортове (CISM), Министарства одбране и Војске Србије јуче је свечано отворен у Спортско-пословном центру „Војводина“ у Новом Саду. Учешће на првенству узеле су екипе оружаних снага Босне и Херцеговине, Словеније, Северне Македоније, Црне Горе и екипа домаћина репрезентација Министарства одбране и Војске Србије. Утакмице по систему „свако са сваким“ играју се од понедељка, 20. јуна, до четвртка, 23. јуна.
 
 
На цермонији отварања, присутнима су се обратили званични представник Међународног савета за војне спортове пуковник Ричард Емеха из оружаних снага Нигерије, вршилац дужности шефа Делегације Републике Србије при CISM потпуковник др Негован Иванковић и покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста.
 
 
Потпуковник др Негован Иванковић уручио је признања сарадницима у организацији купа: Првој бригади Копнене војске, Војној академији, Покрајинском секретаријату за спорт и омладину Војводине, Граду Новом Саду, Покрајинском заводу за спорт и медицину спорта Војводине, Спортском и пословном центру „Војводина“, Фудбалском савезу Града Новог Сада и Удружењу „Фолклорика“ из Новог Сада.
 
 
Фудбалски савез Града Новог Сада, који у значајној мери доприноси организацији ове манифестације, на церемонији отварања представљао је председник Новак Кострешевић.
 
 

Љубитељи футсала моћи ће путем видео стриминга да прате све мечеве „13. CISM Футсал купа за мир“ на веб страници Делегације Републике Србије при CISM – http://www.sport.mod.gov.rs/…/13-cism-futsal-kup-za-mir…

 
ОБЈАВЉЕНО: 21. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!