13 ГОЛОВА ЗА ВИКЕНД, ПРЕД ФИЛИПОВИЋЕВИМ ИЗАБРАНИЦИМА ЈОШ ДВЕ ПРОВЕРЕ

ВЕСТИ ИЗ БОРЦА (ШАЈКАШ)

Два дуела одиграли су за викенд фудбалери Борца из Шајкаша, забележили две, високе, победе и постигли 13 голова (Слога (Т) – 6:2, Тител – 7:0). Тренер Небојша Филиповић, упркос добрим резултатима не жели да се заварава.

– У последње две провере изашли смо са комбинованим саставима и против Слоге са два тима. Били смо ефикасни, створили много прилика, али ово не сме да нас завара. И у победи се виде грешке, уочене су, у појединим деловима меча, против Темеринаца. Нарочито се то односи на млађе играче, нећу да именујем, оставићу за свлачионщу, јер неке грешке у првенству могу да донесу нежељене последице – каже Филиповић.

Још 180 минута тестираће се Шајкашани и привешће крају припреме за почетак Српске лиге, сутра је ривал Јединство (Руменка), а за викенд Слобода из Доњег Товарника, обе екипе високорангиране на војвођанском “Југу“ у прошлој сезони.
 
– Радимо добро, момци су посвећени и примено је да су уморни. Кад изгубе концентрацију, онда нестаје самопоуздања и долази до пропуста. Имамо времена да грешке из игре поставимо у нормалне оквире и сведемо их на мању меру. Наредне недеље интензитет рада биће на нижем нивоу и доћи ће до освежења – завршио је стратег Борца.
 
 
ОБЈАВЉЕНО: 01. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!