20. ЈУБИЛАРНИ МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР „ПЕРА ЈОЦИЋ“ 26. И 27. АПРИЛА У НОВОМ САДУ

Фудбалски савез Војводине већ 20 година за редом традиционално организује Меморијални турнир „Пера Јоцић“ и  од оснивања посебну пажњу је посвећивао млађим категоријама.

Ове године турнир има посебан значај јер се одвија 20-у годину за редом и томе у част Фудбалски савез Војводине је израдио специјалну Монографију која се може ПОГЛЕДАТИ ИСПОД:

 

 

У претходним годинама својим прегалаштвом на том пољу посебно дубок траг оставио је Пера Јоцић у чију част се организује 20. пут за редом традиционални меморијални турнир који са поносом носи његово име.

И ове године учесници турнира биће  кадети, односно играчи рођени 2007. године, из четири региона Фудбалског савеза Србије.

У среду, 27. априла, са почетком у 9,00 часова у одиграће се прва, а са почетком у 10,30 часова и друга полуфинална утакмица. У 15,30 часова предвиђена је утакмица за 3. место, док ће се финална утакмица одиграти са почетком у 17,00 часова.

Жреб турнира је предвиђен за утотак, 26. априла, са почетком у 19,00 часова.

Поред свих организационих трошкова, Фудбалски савез Војводине је обезбедио и признања свим учесницима, како клубовима, тако и службеним лицима.

Службена публикација 20. Меморијалног турнира „Пера Јоцић“ се може ПОГЛЕДАТИ ИСПОД:

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 26. 04. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!