АГРЕСИВНО ОД СТАРТА

ОФК КИКИНДА ОДУШЕВИЛА У ТОТОВОМ СЕЛУ

Припреме су у завршној фази, а фудбалери ОФК Кикинде, у петој провери, одушевили су у гостима, савладавши у Тотовом Селу српсколигаша Тису из Адорјана – 3:1. После 45 минута без голова, почетком наставка Милан Рељић ударцем главом са десет метара, после убацивања лопте из корнера, погодио је мрежу. Пет минута касније, Дејан Ивановић истрчао је контранапад и удвостручио предност. Тиса је смањила из казненог ударца, а млађани Лука Виловски, средином наставка, поставио је коначан резултат.  

– Напорно тренирамо, акценат је на физичкој спреми, прошле седмице радили смо и на тактичким детаљима и изгледали одлично против снажног ривала из Адорјана – каже Рељић.   

Простале су још две контролне утакмице. Кикинђани за сутра имају заказану проверу у Ади са АФК-ом, а у суботу на Градски стадион долази Сента. Јевто Јарчевић, шеф струке, комбиноваће против Ађана, док ће у генералној проби против Сенћана извести тим који ће, вероватно, почети и сусрет првог пролећног кола. Тада ће Кикинђани дочекати рускоселску Црвену звезду. 

 – Без обзира ко ће да заигра на старту пролећа, гледаоци ће да виде агресивну и активну ОФК Кикинду. Подижемо форму, мотивисани смо и жељни такмичарског фудбала и сигуран сам да ћемо наплатити велики рад ове зиме и на крају првенства отворити шампањац, за повратак у друштво српсколигаша – јасан је Рељић.

Д. П. П.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 21. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!