АКРЕДИТОВАЊЕ МЕДИЈА ЗА УТАКМИЦУ „А“ ТИМА СРБИЈА – ШВЕДСКА

Обавештавамо вас да ће од понедељка 19.09. од 12 часова бити отворен систем акредитовања медија за предстојећу утакмицу репрезентације Србије у Лиги нација у Београду против Шведске (24. септембар, стадион „Рајко Митић” од 20 сати и 45 минута).

Ваше захтеве можете послати на следећу адресу: accreditation@fss.rs на меморандуму ваше медијске куће уз копију валидне новинарске легитимације и фотографију вашег извештача. Систем се затвара у четвртак 22.09. у 20 часова.

Захтев мора да садржи име и презиме извештача и позицију на стадиону са које ће извештавати (принт и електронски медији за новинарску ложу, фоторепортери за позицију на терену, радио извештачи за њима одређене позиције као и телевизијски репортери).
Апсолутна права преноса за утакмице Лиге нација припадају ТВ Арена спорт и РТС, тако да је обавезно остављање камере при уласку у медија центар у посебној просторији код улаза или у прес сали. На терену нису дозвољене камере изузев Арене, РТС-а, ФС Србије и Шведске.

Уколико не добијете мејл, информацију о томе да ли вам је одобрена акредитација можете добити од петка, 23. септембра од 10 до 15 часова, контакт телефон +381648180056.

Акредитације ћемо издавати у центру за акредитовање који се налази на западној трибини стадиона Црвене звезде – сервис за чланство, у петак 23. септембра од 12.00 до 19.00 и у суботу 24. септембра од 12 сати до почетка утакмице.

Фудбалски савез Србије задржава право да утврди коначан број издатих акредитација у складу са расположивим капацитетом медија центра на стадиону и следећим приоритетима:
1. медијски партнери ФСС
2. спортске редакције, односно медији;
3. остали информативни медији, у складу са тиражом и утицајем на медијском тржишту. У случају било каквих покушаја неправилности или злоупотреба акредитација неће бити одобрена.

По завршетку утакмице биће одржана конференција за медије. Такође ће бити омогућено узимање изјава у микс зони која ће бити организована у складу са важећим протоколима УЕФА што се тиче заштите од вируса COVID – 19 према којем за представнике медија обавезне Н95 маске и дистанца од метар и по.

Микс зона биће организована испред свлачионица обе екипе.

Фоторепортерима је улаз на стадион омогућен од 18.45 до почетка меча и тада ће се преузимати маркери уз обавезан увид у професионални или лични документ. Улаз за фоторепортере је на западној трбини, капија 1.

Извор: https://fss.rs/

ОБЈАВЉЕНО: 16. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!