Нема паузе за руководство Железничара. Последњег дана прелазног рока ангажовао је клуб из Панчево велико појачање.

У клуб је стигао Александар Kовачевић. Ради се о играчу са богатим како суперлигашким, тако и међународним искуством. Kаријеру је Kовачевић почео у Црвеној звезди, игра на позицији дефанзивног везног, а прошле године носио је дрес Радничког из Ниша. Био је члан Спартака из Суботице, Лехије Гдањск, Хавесунда и Kсантија.

Његовим доласком Железничар ће добити неопходну чврстину у везном реду, односно испред последње линије.

– Чим сам добио позив уз Железничара, нисам много размишљао. Дошао сам у озбиљан клуб, са јасним амбицијама и сада је све на нама. Морамо добро да радимо и да остваримо заједнички циљ, да се пласирамо у Супер лигу – истакао је Александар Kовачевић.

Било је малих проблема у минулом периоду у дефанзивном делу игре Железничара, али са новим појачањем требало би да и овај проблем буде решен.

– Ангажовали смо велико појачање. Човека за сјајном каријером. Желимо да заједничкима снагама остваримо историјски успех– рекао је Ненад Бојковић, директор Железничара.

У деветом колу Железничар дочекује Металац из Горњег Милановца у недељу од 16.00 часова. Ово ће бити прилика да фудбалери из Панчева поправе утисак од прошле недеље када су поражени на гостовању у Инђији.

Железничар је тренутно пети на табели са 13 бодова док Металац има два бода мање и на позицији је број шест.

Извор: https://rtvpancevo.rs/