АЛЕКСИЋ ПРВИ НОВАЈЛИЈА

ПОДУНАВАЦ (Б) БЕЗ ПЕТОРИЦЕ ФУДБАЛЕРА

Руководство Подунавца растаје се ових дана са фудбалерима. После голмана Вука Митровића и штопера Дарка Торбице исписнице су узела још тројица фудбалера.

Коста Спасић, капитен војвођанског српсколигаша из Белегиша, задњи везни у екипи тренера Драгана Стевановића, браниће боје неког другог клуба, као и Вук Ранђић, офанзивни везиста или крилни нападач, на одлазак се одлучио и Петар Јованов, десни бек. Голману Митровићу истекла је позајмица из Вождовца, а суперлигаш гаа је послао Лозници на позајмицу.

Прозивка и први радни дан играчког кадра у овој години биће у четвртак, 18. јануара, за 3. фебруар заказан је први тест, са Радничким из Нове Пазове.

–  У преговорима смо са двојицом голмана, неки играчи радо би да обуку дрес Подунавца, јер смо добрим резултатима и првенствено радом постали препознатљиви на просторима Војводине. Ангажовали смо Дејана Алексића, офанзивног везисту ГФК Словена, иако у дресу Румљана није имао запажену минутажу реч је о добром фудбалеру. Руководство предвођено Мирославом Радаковићем, председником, и Милошем Градићем, спортским директором, увелико је ангажовано на довођењу новајлија, а циљ је да у пролећном делу првенства побољшамо резултате и пласман, да бисмо пришли на неколико корака од лидерске позиције. Имали смо успешну серију, од седмог кола нисмо поражени, био бих најсрећнији да не изгубимо ни једну утакмицу до краја такмичења – рекао је Драган Стевановић, шеф стручног штаба Белегишана.

Д. Јовановић

Извор: www.zurnal.rs 

 

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 13. 01. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!