АМБИЦИЈЕ ПЛАВО-БЕЛИХ ПРВОЛИГАШКЕ

Фудбалери инђијског Железничара су започели припреме за пролећни део сезоне у својој бази.

Плаво бела инђијска „локомотива“ је своје прво окупљање имала у видно оштећеој балон Сали код СЦ „Леје“. На жалост овај објекат је изложен несавесним људима који користе сваку прилику да нанесу штету овом објекту. У тим не баш сјајним условима је извршена прозивка играча, а први рапорт нам је дао секретар у клубу Игор Ђумић. Он се осврнуо на дошле, али и отише фудбалере. Тако су клуб напустили, Кристијан Шахурић, Лука Тркуља, Младен Николић, Дејан Вуковић, Филип Радоичић и Драгомир Каурин. За сада придошлице су, Филип Ивеља из румског 1.маја, Василије Бошњак из руменачкиг Јединства те повратник у клуб Божидар Суџум. У клубу најављују и велико појачање вредно чак играња у српској елити, али то име и даље држе у тајности.

У 2023. години смо одиграли 30 утакмица. Од тога три утакмице смо изгубили, осам нерешених и 19.победа имали. Наравно ту је и ово друго место. Момци су мало разочарани. Њихове амбиције су биоле да буду први, али ето ми из Управе то нисмо наметали. Ми смо презадовољни. Ми смо задовољни, фудбалери баш и нису и претпостављамо да ће ово пролеће 2024.,исправе то и да стигну до првог места у јуну“, истакао  је Игор Ђумић секретар ФК Железничар Инђија.

Стручни штаб Железничара је планирао да одигра велики број припремних утакмица, а тај план изгледа овако,
24.јануар – тражи се први противник
27.јануар – Дунав Стари Бановци (Кућа фудбала)
31.јануар – Јединство Руменка
03.фебруар – Слобода Доњи Товарник
07. фебруар – Слога Темерин
10. фебруар – Земун
14. фебруар – тражи се противник
17. фебруар – Студентски Град
21. фебруар – Раднички Нова Пазова
24. фебруар – Будућност Добановци

До старта пролећног дела сезоне има око два месеца, довољно да се уради зацртано.

После велике паузе, оно што је најважније за првих седам осам дана да урадимо неки уводни део. Пошто је пауза била готово два месеца. Тако да смо прву утакмицу заказали после 14 дана. Заказано је довољно утакмица и мислим да ћемо бити спремни за трећи март и прво коло“, рекао је Владимир Ливаја тренер ФК Железничар Инђија.

Кроз разговор са челницима клуба се по први пут чуло да Железничар жели још један искорак. Тај искорак се зове Прве лиге Србије.

Извор: http://www.sportin.biz

ОБЈАВЉЕНО: 17. 01. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!