АНДРИЋ: ПРЕУЗИМАМ ОДГОВОРНОСТ НА СЕБЕ

Одлазак тренера Зорана Левнаића у УАЕ оставио је на момке са Тисе дубљи траг од очекивног. То је искоростио лидер војођанских српсколигаша Железничар из Инђије и декласирао Бечејце на њиховом терену. Резултат 4:0 све казује.

– Заслужена победа Железничара, чиме су показали да нису без разлога лидери на табели и припадају им честитке за приказану игру. Морам признати да смо им ми нашим слабим издањем у свему помогли. Очито да је одлазак тренера Левнаића оставио траг на играче, па не могу да им много замерим. Недостајао нам је и голгетер Живков, који је, показало се, важна карика у нашој игри. Пошто нисмо имали времена да пронађемо замену за тренера Левнаића, преузео сам обавезу вођења екипе и преузимам одговорност на себе за дебакл. Имамо пар кандидата за тренера и мораћемо брзо да се одлучимо, како бисмо се вратили у нормалу. Верујем да ће се име новог шефа стручног стаба знати за који дан, тако да бисмо већ на гостовању Омладинцу у Новим Бановцима са Живоквим пружили далеко бољу игру и покушали да се вратимо непоражени, вели спортски директор Бечејаца Милош Андрић.

Инђијски „брзи воз“ је протутњао крај Тисе, сада ваља размишљати о новим изазовима. Двојица младића Адам Нађпал и Вук Вјештица остали су без обећаног поклона за 19. рођендан, први два дана раније, а други исто толико касније, у виду бодова. Вјештица је, на жалост, добио поклон у виду црвеног картона од судије Ивана Репчека, па је присилно искочио из комбинације за састав. Имајући у виду да је добио прилику пошто се, такође бонус, Богдан Нонин повредио, па су Бечејци сада лишени помоћи двојице бонус играча. Међутим, неће то озбиљније пореметити ситуацију око ростера, пошто су Бечејци за актуену сезону припремили довољан број бонус играча, почев од голмана Алексе Страинића, преко стопера Лазара Миловановића, везиста Адама Нађпала, Давида Хардиа, Тодора Милинковића, Радислава Ћурчића, нападача Матеје Медића…

В.Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 16. 10. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!