АНДРИЈАНИЋ НА ГОЛУ

ВРШЧАНИ СЕ ПОЈАЧАЛИ ПРЕД ПОЛАЗАК НА МИНИ ПРИПРЕМЕ У ТУЗЛУ

Вршачки прволигаш одржао је у петак предвече последњи тренинг уочи поласка на пут у Тузлу где ће спровести петодневне мини припреме. Шеф стручног штаба Ненад Мијаиловић после победе у припремном мечу са Смедеревцима (2:1), има додатни разлог за задовољство јер је клуб промовисао нова појачања, голмана Немању Андријанића и нападача Страхињу Стојановића.
Андријанић (1999) рођени је Пазарац, прве фудбалске кораке направио је у Школи фудбала „Влада Димитријевић“, потом је каријеру градио у омладинским селекцијама клуба Бане из Рашке, Новог Пазара, да би врхунац омладинског стажа доживео у Суботици где је са Спартаком играо у Омладинској лиги Србије. Даље га је пут кроз каријеру водио у Крушевац где је у Напретку провео три сезоне а право сениорско искуство стекао је у Краљеву, у Првој лиги Србије чувао је мрежу Слоге на 28 утакмица. У Вршац је дошао из панчевачког Железничара.
– Драго ми је што сам дошао у Вршац. Град је прелеп, дао сам обећање да ћу увек давати максимум на терену и бити на располагању клубу, рекао је Андријанић.

Извор: https://www.instagram.com/ofkvrsac_official/

ОБЈАВЉЕНО: 16. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!