АНТОНИЋ: ДОБРО И ТРЕЋЕ МЕСТО

ТСЦ испустио шансу да поново буде вицешампион

ТСЦ је поразом од Младости (0:2) изгубио шансе да шампионат заврши на другој позицији, као прошле сезоне.

Бачкотополчани ни победом не би зависили само од свог учинка у последњем колу, јер им је Партизан бежао два бода, а сада има недостижних пет више. 

– Нисмо били на висини задатка. Пораз ми је тешко пао. Играли смо ове сезоне добро на гостовањима, Младост је трећи тим који нас је победио на страни, претходно су нас савладали Војводина и Црвена звезда. У Лучанима је тешко играти због стања терена. Домаћин се боље снашао – коментар је Горана Антонића, капитена екипе Жарка Лазетића. 

Без обзира на испуштену шансу да се до краја боре за вицешампионску позицију у ТСЦ влада задовољсто освојеним трећим местом. Уколико Војводина не изненади Црвену звезду у финалу Купа Србије Бачкотополчани ће играти у плеј-офу за Лигу Европе, односно имати обезбеђено учешће у Лиги конференције. 

– Били смо заиста добри. Јесенас смо први пут играли групну фазу континенталног такмичења, што нас није пореметило да остваримо планиране резултате у првенству. Велика је ствар за све нас ако поново будемо имали шест европских утакмица од септембра до децембра. 

ТСЦ ће у последњем колу дочекати Напредак. Утакмица неће имати такмичарски значај.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 20. 05. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!