АНТОНИЋ: ЈАК РИТАМ ОД СТАРТА

ВЕЛИКА ПОБЕДА ТСЦ-А НА БАНОВОМ БРДУ

ТСЦ је сјајно почео првенство, убедљиво је савладао Чукаричког на Бановом брду (4:1).

– Играли смо изванредно, од првог до последњег минута били смо на висини задатка. Играчи су потврдили јак карактер. Посебне похвале заслужује млади голман Вељко Илић, дебитовао је са 19 година, успешно је заменио повређеног Николу Бурсаћа – каже Жарко Лазетић, шеф стручног штаба Бачкотополчана.

Горан Антонић постигао је први гол за ТСЦ против Брђана. Ударцем главом штопер је отворио гостима пут ка победи у Београду.

 – Играли смо офанзивно од почетка до краја, што нам је донело позитиван резултат. Победили смо на тешком гостовању. Увели смо домаћина у наш ритам утакмице. Знали смо да Чукарички има опасне појединце.

Брзо смо изгубили прву предност, али смо са још три поготка окренули меч на нашу страну. Паметно смо искористили и играча више у последњих 12 минута.

Бачкотополчани су имали подршку навијачке групе на Бановом брду.

  – Помоћ са трибина нас је додатно мотивисала. Очекујемо да и на нашем стадиону буде добра атмосфера.

ТСЦ у следећем колу дочекује Јавор. Повратник у Супер лигу убедљиво је поражен од Партизана у Ивањици, у првом колу.

 – Имамо тежак распоред, после Јавора бићемо два пута узастопно гости – Партизану и Радничком из Ниша. Не бојимо се изазова, циљ је да се пласирамо у горњи део табеле. Бићемо храбри, играти агресивно у сваком мечу – закључио је Антонић (са слике). 

С. Стојиљковић

Извор: http://www.zurnal.rs

 

ОБЈАВЉЕНО: 11. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!