АРАМБАШИЋ ПОЈАЧАО ИНЂИЈУ, СТИГЛИ И СТОЈАНОВИЋИ

Сјајни нападач обавезао се на двогодишњу верност

Саво Арамбашић, у прошлом првенству ударна игла Металца, потписом се обавезао на двогодишњу верност Инђији. Сјајни офанзивац за тим из Горњег Милановца постигао је осам голова, неприкосновен је у дуелима „један на један”, има добар осећај за гол, агресиван је и самоуверен када хита ка голу ривала.

Одличне игре, упркос чињеници да Милановчани нису успели да обезбеде опстанак, многима су запале за око, па не чуди што се налазио на листи жеља многих клубова, али у трци за потпис победио је прволигаш из сремске равнице.

Челни људи Инђије на сто су ставили конкретну и директну понуду и нема сумње да су озваничили сарадњу за најзвучнијим појачањем у досадашњем делу прелазног рока.

Саво Арамбашић је фудбалску азбуку учио у школи Партизана, а у досадашњој каријери играо је за Телеоптик, Мачву, Металац, Нови Пазар…

СТИГЛИ СТОЈАНОВИЋИ

Осим Арамбашића, потписе на уговор са „зеленима” ставила су браћа Лука и Алекса Стојановић.

Лука (19) је прошао кроз школу Партизана и Црвене звезде, а игра на позицији дефанзивног везисте, док је Алекса (21), после школовања у Партизану, био је члан омладинске селекције Земуна.

ФОТО: ФК Инђија
ОБЈАВЉЕНО: 10. 07. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!