АТИНА МУ ЈЕ СУЂЕНА: ГАЋИНОВИЋ СЕ СЕЛИ У АЕК

Мијат Гаћиновић ће овог лета готово сигурно напустити Хофенхајм, јел тренер Андре Брајтенрајтер пред старт припрема рекао да не рачуна на српског везисту и да ће он бити слободан у избору нове средине.

Гаћиновић је претходних шест месеци боравио на позајмици у Панатинаикосу који с клупе предводи Иван Јовановић и са зеленима је освојио Куп.

Према писању појединих грчких медија за њега је интересовање показао АЕК , који по сваку цену жели да дове повременог репрезентативца Србије.

Пре само четири дана из Панатинаикоса су рекли да би волели да откупе уговор Гаћиновића, али да немају толико новца колико траже челници Хофенхајма.

Изгледа ће ову ситуацију искористити црно – жути из Атине који су и прошле године желели да доведу повременог репрезентативца Србије, али је он донео одлуку да се пресели у Панатинакос и то све због тренера Јовановића.

Поједини немачки медији тврде да је говота ствар и да би у наредних неколико дана одлични српски везиста могао да крене пут Атине, где би потписао уговор на три године, а откупна клузула ће износити свега три милиона евра, што неће представљати проблем челницима АЕК-а.

Гаћиновић ће због овога сигурно бити на удару навијача Панатинаикоса, који му сигурно неће прећи преко преласка у редове градског ривала.

Извор: http://www.zurnal.rs/

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!