АУТОГОЛ РЕШИО ПОБЕДНИКА

Фудбалери Инђије су се после скоро месец дана паузе поново вратили у положај домаћина на свом стадиону.

Тај повратак у резултатском погледу није био успешан. Гост је стигао из Инђији оближње Сремске митровице, тим Радничког. Два тима која су се налазила у доброј форми, посебно гост који је у сјајном низу успешних игра стигао из самог зачеља табеле, сада до позиције број пет.

Инђија меч отвара добро са покушајем Недељковћа. Његов шут са око 18.метара од гола госта је задао доста проблема иначе сигурном Драгићевићу. И у наставку лопта је била више у ногама играча у зеленој опреми, али су гости били ти који су имали озбиљније прилике пред голом Рнића. Очекивано тврда одбрана Радничког се није превише повијала, а посебно Стефан Илић је био нерешива енигма за одбрану Инђије. Домаћин је још два пута претио преко Недељовића, а шансу полувремена пропушта Чарапић. Он је после брзе акције свог тима избио сам испред Рнића. У игри један на један, голман Инђије бољи и тада чува своју мрежу.

Зелено бели из ових контри госта практично нису ништа на полувремену научили. Шта више у 57.минуту су оставили „рупу“ по левој страни напада Радничког. Стефан Илић је ушао у казнени простор, искоса, готово код корнер линије. Упућује ону најбољу лопту по свој тим. Ниско, оштро. На њу натрчава капитрен домаћина Бојовић и шаље је у мрежу испред Чарапића. У првом тренутку се чинило да је играч госта био стрелац, 0: 1.

У наставку иста игра. Домаћину огроман посед, а само једна прилика за гол. И то преко Ђурића који је дуго „ломио“ лопту и ривале. Он шутира са око осам метара од гола Радничког, лопта се у гужви одбија, а касније Кукољ чини прекршај и ова прилика је отишла у неповрат. Гост је могао до другог гола у заоставном минуту, али је тада Бачанин шутирао високо преко гола.

До краја још само црвени картон за Недељковића у трећем минуту надокнадног времена. После гужве, Недељковић је одгурнуо играча госта, који пада и судија се одмах латио за свој џеп.

Инђија Тоyо Тирес – Раднички 0:1 (0:0)

Инђија. Тоyо Тирес Арена, гледалаца око: 400. Судија: Милан Илић, помоћници: Бошко Божовић и Иван Благојевић. Четврти судија: Никола Петровић. Делегат: Хасиб Бакић. Стрелац: Бојовић 57′ (аутогол) – Раднички. Црвени картон: Недељковић 90+3′ – Инђија. Жути картони: Бојовић 20′, Мијаиловић 48′, Гајиловић 90+3′ – Инђија, Чарапић 38′, Грбовић 43′, Ковачевић 60′, Гајић 90+3′ – Раднички.

Инђија Тоyо Тирес: Рнић, Недељковић, Кукољ (Гаиловић 67′), Десанчић (Стевановић 67′), Србијанац, Ђурић (Ђокић 77′), Бојовић (К) (Ракић 77′), Мијаиловић, Стојановић, Радосављевић (Ђуричковић 87′), Јањић.

Раднички: Драгићевић, Миодраговић, Ивић, Чарапић (Гајић 67′), Игњатовић, Ковачевић (К) (Владимир Илић 79′), Петровић, Ђорђевић (Бачанин 90′), Стефан Илић, Грбовић, Маринковић.

Извор: http://www.sportin.biz

ОБЈАВЉЕНО: 13. 11. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!