БАЧИЋ НАСЛЕДИО РАДУСИНОВИЋА НА КЛУПИ СЛОГЕ (ЧОНОПЉА)

С пуштена је завеса на пролећни део првенства. После освајања првог места у групи „Север“ Слога је трасирала пут на српсколигашку сцену. Тренер Игор Радосиновић који је дигао сидро и напустио клуб, бираним речима сумирао је
утиске о сјајној сезони.

– Почели смо добро – у даху је стартовао Радосиновић. Константно смо били на лидерској позицији и бежали другопласираном Врбасу 10 бодова, на крају смо доказали квалитет иако је било успона и падова. Управа клуба, на челу са првим човеком Милованом Диздаром, потрудила се да нам обезбеди сјајне услове, а сходно томе уследили су резултати. Екипа је од почетка била у истом саставу, тако да смо захваљујући максималном залагању сваког појединца завршили јесењи део на првој позицији. Пласману виши ранг је апсолутно заслужен. Пре три године смо се такмичили у Српској лиги и брзо смо се вратили. Слога има један има један од најмлађих састава. Мало село Чонопље, са 2.000 становнике воли фудбал, утакмице увек прати око 500 гледалаца.

Момци који су на властитим плећима изнели огроман терет заслужили су време за предах.

– Играчи су на заслуженом одмору, сви остали у клубу немају тај луксуз, већ се размишља о следећим корацима када је реч о појачањима играча. Све ћемо урадити да се што боље покажемо.

По завршетку првенства тренер Игор Радосиновић се захвалио управи Слоге и најавио одлазак. Челни људи клуба на челу са Милованом Диздаром, нису седели скрштених руку, брзо су реаговали и одлучили да поверење укажу Слободану Бачићу.

– Пре договора са Слогом провео сам две године у Хрватској где сам био тренер Синђелићу из Трпиње, пре тога у кулском Хајдуку, Бачкој из Бачке Паланке, Текстилцу из Оџака, Младости из Апатина и последњи је био Братство из
Пригревице. Препознао сам жељу, обавезу и амбиције клуба који је добро организован, што је реткост у нашим оквирима. Прихватио сам позив клуба, брзо смо се договорили. Верујем у играче и управу клуба. Радићемо организовано, тимски за што већи успех. Гледао сам пар пута Слогу био сам задовољан оним што сам видео, ради се о добром саставу који ће бити још бољи уз пар адекватних појачања – истакао је Бачић. Нови тренер се захвалио управи и заказао прозивку за 30. јун.

С. Стојиљковић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 24. 06. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!