БАЧКА 1901 ПОРАЖЕНА ОД ОБИЛИЋА

Фудбалери Бачке угостили су Обилић из Змајева у претпоследњем колу Војвођанске лиге Север и доживели пораз 1:3 (0:2). Суботичани су одиграли меч са много кадровских проблема због жутих картона и повреда неколицине играча.

Стрелци: Перуновић 17., Марковић 32., 90. минут за Обилић, Врана 57. минут за Бачку

Бачка: Јаковчевић, Пантелић, Милошевић, Киш(Пелхе), Мезеи, Темуновић, Шијачић, Маленчић, Врана ,Глишовић, Војнић.

Обилић: Дангубић, Кнежевић, Шмит, М.Кобиларов, Н.Кобиларов, Перуновић(Мирковић), Марковић, Живојинов(Ковжан), Симић(Лазић), Пековић(Бецић), Поповић.

Бачка је у првом полувремену имала неколико прилика за вођство, али их је гост казнио и из две прилике постигао два гола са којима је на одмор отишао са предношћу од 2:0.

У наставку је Бачка заиграла ангажованије, али је изостанак неколико стандардних играча био очигледан, па и игра није била на задовољавајућем нивоу. Покушавали су Суботичани да смање предност, али расположени голман гостију Дангубић у неколико ситуација је изашао као победник са нападачима Бачке.

Ипак Врана је у 57. минуту погодио за 1:2. Све наде за изједначење срушио је Марковић својим другим поготком у 90. минуту након контре.

Бачка у последњем колу у недељу путује у Турију где ће снаге одмерити са екипом Младости која је у неколико последњих мечева успела да обезбеди опстанак.

Табела:

Фото: http://www.srbijasport.net

Извор: http://www.suboticke.rs
ОБЈАВЉЕНО: 05. 06. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!