БАЧВАНСКИ У НАФТАГАСУ

НАФТАГАС АНГАЖОВАО ПРВО ПОЈАЧАЊЕ

Нафтагас је првим потезом у прелазном року најавио да жели да се појача за пролећну сезону у Српској лиги Војводина. Руководство је ангажовало Милана Бачванског, који је три сезоне био стандардан у зрењанинском Радничком.

Десни бек, један од најбржих у каравану, рођен је 2000. године и током зимске паузе имао је више понуда.

– Звала су ме четири клуба са војвођанског „Истока” и два из Подручне лиге Зрењанин, али свима сам рекао да испод Српске лиге не желим да идем – огласио се Бачвански. – Разговарао сам са Марком Гутешом, новим тренером Радничког, тражио је да не играм, на двојну регистрацију, за САС у футсалу, а током јесење сезоне, бранио сам боје оба клуба. Са људима из Нафтагаса брзо сам се договорио и настојаћу да узвратим добрим. Нафташи ми нису постављали никакве услове.

Бачвански познаје све играче у новом клубу, готово са свима је играо и то ће да му олакша прилагођавање.

– Дошао сам у искусан тим са сјајним младим играчима и уверен сам да можемо више и да будемо при врху. Знам да ћемо играти без притиска и да имамо прилику да урадимо много добрих ствари.

Тренер Владимир Грбушић сијао је од среће на сазнање да је Бачвански стигао у његов тим:

– Одличан је играч, сјајан момак и може много да нам помогне. Његове физичке карактеристике много ће да нам значе, брз је, технички изграђен и у Радничком је изводио прекиде. Његовим доласком нисмо завршили прелазни рок, биће још појачања, али нећемо да гомиламо кадар и кога ангажујемо, биће за терен – истакао је Грбушић који је, као члан стручног штаба Радничког, био тренер Бачванском.

Б. Цв.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 18. 01. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!