БАЈИЋ И ТАНАСИН: МОТИВ ЗА СВЕ

КУП СРБИЈЕ 1/8 ФИНАЛА

Вољом жреба куглице су поново спојиле Младост ГАТ и Војводину у осмини финала Купа Србије, као и у минулом првенству. Сусрет ће се играти на стадиону Карађорђе (среда, 18), а улаз на трибине је слободан. Душан Бајић, шеф струке Младости ГАТ, пред меч истакао је следеће:

– Нажалост, мисли су нам више окренете ка првенству због тренутне ситуације на табели, и тај фокус је на дуел са Мачвом у недељу, прва утакмица на којој смо домаћини, откако сам преузео екипу. Куп је за нас меч без притиска, у смислу да морамо нешто резултатски да урадимо, са друге стране велики мотив за све који имамо везе са Војводином, а то је седам уступљених играча и један део стручног штаба, на челу са спортским сектором. Тако да нас очекује интересантан дуел, где ћемо имати мотив да се покажемо и докажемо колико можемо. Војводина, сигурно има притисак да мора да прође и верујем да ће публика моћи да ужива. Актери су познати овдашњим љубитељима фудбала, многи су прошли школу Војводине као што је Александар Танасин, наш капитен. Биће добро уживање за гледаоце и надам се да ће на крају, јесте флоскула, победити фудбал и да ће сви са стадиона изаћи задовољни односно да ће победити фудбал.

Капитен Младости ГАТ, Александар Танасин верује у добар резултат:

– Очекује нас једна занимљива утакмица против Војводине, увек је лепо играти на Карађорђу. Спремни смо за дуел, пре свега мислим на млађе играче који треба да покажу свој квалитет, да се наметну и врате у Војводину. Надам се да ће сутра бити добар резултат и да ћемо проћи даље.

Утакмицу Младост ГАТ – Војводина можете пратити уживо и на каналу Арена премиум 2.

Извор: http://www.fkmladostgat.rs

ОБЈАВЉЕНО: 05. 12. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!