БАК ДОВЕО ТРОЈИЦУ НОВАЈЛИЈА

После годину дана играња у Јужнобанатској лиги фудбалери БАК (Бела Црква) освајањем првог места постали су поново чланови Војвођанске лиге Исток. Руководство клуба на челу са председником Гојком Шупићем нема одмора и вредно ради како би се обезбедила средства и услове за наредну сезоне и да се тим појачања са одређеним играчима.

– Иза нас је успешна сезона, али идемо даље и желимо да будемо још успешнији у новом првенству. Управа клуба ће учинити све до почетка припрема да стручни штаб и фудбалери имају одличне услове за рад. Очекује нас тешка сезона и сигурно је да се требамо појачати са неколико новајлија и увелико радимо на томе – рекао је Шупић.

Прелазни рок траје и тројица играча су приступила клубу Давид Анка (Вултурул), Душан Бобић (Пролетер, Банатски Карловац) и голман Стефан Новаков (Банат Дупљаја).

– Размишљамо о појачањима и за сада смо довели тројицу фудбалера који ће сигурно бити квалитетна појачања за наш тим. Сигурно је да ћемо довести још новајлија са којима преговарамо до почетка припрема верујем да ће они приступити нашем клубу – рекао је Шупић.

Тренер Петар Живковић заказао је прозивки фудбалера за када ће почети са припрема у суботу 08. јула које ће комплетно одрадити у Белој Цркви.

Новајлије БАК-а Душан Бобић и Стефан Новаков

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 06. 07. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!