БАЛАБАНОВИЋ ШИРИ ОПТИМИЗАМ ЗА БЕЧЕЈЦЕ

ОФК БАЧКА НА КРИЛИМА РЕМИЈА У ЗРЕЊАНИНУ

После нерешеног резултата у граду на Бегеју, са Радничким, ОФК Бачка дочекује Бечејце. Гости су у прва два кола остварили максималан учинак и са шест бодова налазе се у врху табеле.
– Пред дерби са Бечејцима радује нас игра у Зрењанину. Створили смо неколико добрих прилика, али нисмо успели да их реализујемо. Надам се да ћемо бити ефикаснији и да ћемо у трећем колу, остварити прву победу у сезони. Ушли смо фокусирани у сусрет са Радничким, дали све од себе и, по општем мишљењу, били смо бољи. Стрелци су, међутим, затајили, па је то искључиви разлог што се са првог гостовања нисмо вратили са три бода. Последњих 15 минута имали смо играча мање, због искључења Илића, али нисмо поклекли – каже Војислав Балабановић, првотимац ОФК Бачке.
Одличном фудбалеру ривал није много познат:
Гледао сам Бечејце у Новом Саду, пред старт првенства у пријатељској утакмици са новим прволигашем. Победили су 2:0 и пружили добру игру, показали су да нису наивна екипа. После две победе на старту сезоне, силно мотивисани играће у Бачкој Паланци. Ни једног тренутка не смемо да потценимо госте, а биће најважније да у утакмицу уђемо како треба и да пружимо све што можемо у овом тренутку, па ни добар резултат неће изостати – јасан је Балабановић.
Паланчани су током недеље марљиво тренирали, па спремно чекају дерби. Очекују и подршку са трибина, а на стручном штабу је да уместо искљученог Илића, нађе одговарајућу замену. По свему судећи, његово место заузеће Манојловић, новајлија из Адорјана.

М. Ђ. Кременовић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 25. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!