БАНАЋАНИ СЛАВЕ

ВОЈВОЂАНСКА ЛИГА “ИСТОК“

ОФК Кикинда – Младост 2:1 (1:1)

Кикинда – Гледалаца: 150. Судија: Бојан Миливојев (Алибунар) 7. Стрелци: Јарић у 22, Ђукић (пенал) у 84. за ОФК Кикинду, Радисављевић у 14. минуту за Младост.

ОФК КИКИНДА: Савков 6,5, Божић 7, Јарић 8 (Галешев -), Мирков 7, Ивановић 7 (Пајић -), Зељков 7 (Станкић -), Спахић 7,5, Рељић 7, Ђукић 7,5, Барбул 7 (Рафаел 7,5), Радовановић 7,5.

МЛАДОСТ: Топић 7, Марковић 6,5 (Алавања -), Мићић 6,5, Стошић 6,5, Г. Максимовић 6,5 (Рамовић -), Старчевић 6,5, Вукајловић 7 (Ковачевић -), Радисављевић 7, Живановић 6,5 (Стефановић -), Војиновић 7, Лукић 7.

Играч утакмице Јарић

Није добро почело по првака, Радисављевић је искоса са велике удаљености шутирао у ближи угао и изненадио Савкова. Међутим, већ средином првог дела Јарић је све враатио на почетак, из срца шеснаестерца рутински је погодио, а претходно је Барбул одиграо повратну након соло продора. У наставку игре ређале су се прилике домаћина, прво је голман Топић спасио госте, а онда и Војиновић пред гол цртом. Потом је Ђукић главом тукао с петерца мало изнад гола, а исти играч и минут касније погодио пречку. Осам минута пре краја, након дуге лопте у дуелу су били Војиновић и Јарић гостујући је стартовао на домаћег за најстрожу казну а са пенала сигуран је био Ђукић за славље.

ФОТО: ОФК Кикинда

Извор: http://www.zurnal.rs

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!