pinuppin up kzmosbetmostbet online1win slot

БАНДОВИЋ: ДА ПОНОВИМО ДОБРУ ИГРУ, ГОЛОВИ И ПОБЕДЕ ЋЕ ДОЋИ

Тренер Војводине Божидар Бандовић оптимиста је пред гостовање екипи Јавора и жели да његов тим понови игру из претходне утакмице са Спартаком.

Фудбалери „старе даме“ у суботу од 14 часова гостују у Ивањици у 23. колу Моцарт Бет Супер лиге Србије.

– Ово је веома битан меч за нас. Очекујемо чврсту утакмицу, много дуела и дугих лопти, на терену који више одговара нашем ривалу него нама. Верујем у ове момке и мислим да је последња утакмица показала начин на који желимо да играмо, да имамо посед и стварамо шансе, недостајао је само гол. Када имате игру, онда увек можете да се надате, а када је немате онда сте у проблему. Реализација и неке позиције у шеснаестерцу смо анализирали и знамо да могу да буду боље кретње у простор. Момци су дали све од себе и желимо да задржимо добру игру и резултат ће доћи. Подржавам своју екипу и очекујем да почну да побеђују – рекао је Бандовић.

Он је додао да не планира велике промене у екипи, као и да се не осврће на проблеме у табору Јавора, који је ових дана тренирао без тренера.

– У овом тренутку не планирамо неке промене, али видећемо после последњег тренинга. Добро смо одиграли без лопте, добро смо се позиционирали, боље него у две, три ситуације у Крагујевцу када смо погрешили. Када су шансе ту, голови ће доћи. За мене је свака наредна утакмица најбитнија, гледамо само нас и да одржимо добре ствари које смо радили, и да неке поправимо. Не осврћемо се на ривала, хоћемо да све зависи од нас – истиче Бандовић.

Војводина у Ивањици није победила више од три године, али се Бандовић не осврће на традицију.

– Да смо дали два, три гола, нико не би причао о традицији. Нећу ни сада да гледам традицију, већ да одиграмо најбоље што можемо, јер смо се тако и припремили. Морамо да играмо директније, јер терен није на нивоу на ком ми хоћемо. Треба да имамо посед, али хоћемо да имамо и додавања у простор и да што пре дођемо до гола – закључио је Бандовић.

Извор: http://www.fkvojvodina.rs

ОБЈАВЉЕНО: 29. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!

Go to Top