БАНДОВИЋ: КОНТРАНАПАД ПАНЧЕВАЦА УВЕК НА УМУ

Шеф струке Војводине у танчине анализирао игру Железничара

Тренер Војводине Божидар Бандовић изјавио је пред меч са екипом Железничара да ће његов тим наставити да игра на својствен начин.

Увек идемо на победу, уз поштовање противника. Железничар је променио тренера и у последња два кола изгледа организованије, користи посед, жели да има вишак у средини терена, користи ширину одакле је опасан из центаршутева и зато морамо да будемо концентрисани од првог до последњег минута. Наставићемо да играмо на наш начин, а то значи да морамо да мислимо на позиционирање по изгубљеној лопти, јер је контранапад противника увек нама на уму. Очекујемо тешку утакмицу, играмо на свака четири дана, па смо више фокусирани на опоравак и анализу наше игре и игре противника – истакао је Бандовић за клупски сајт.

Биће промена у саставу, поједини играчи добиће већу минутажу.

Срећан сам кад видим како су играчи, који су добили шансу, одреаговали попут Ивановића и вероватно играће шпица. Појачаћемо везни ред, у последње време добро игра и Кембел, Лазаревић је увек спреман, тако да имамо решења. Видећемо како је Урош Николић. Мало је осетио бол у колену, на последњем тренингу ћемо знати колико је спреман. Биће неколико промена и неки играчи ће добити шансу, сви су спремни осим оних којих нема, а без њих се може.

Детаљно је анализирао јесењи реми са Железничаром, у ком је „стара дама” имала два гола предности.

За сваког противника се припремамо на исти начин: Гледамо све дате, примљене голове, офанзивне и дефанзивне прекиде и желимо да будемо спремни на све. То не значи да ћемо уписати три бода, али дајемо све од себе да се што боље припремимо за сваког ривала. Играчи су у последње време показали да могу да имају континуитет и да побеђују.

Сматра да подлога терена неће утицати на игру његове екипе.

Ми смо Војводина и морамо да се адаптирамо и ту нема говора. Играли смо и против ИМТ-а и Вождовца на вештаку, тако да то неће бити проблем. Данас ћемо одрадити још један тренинг на вештаку како бисмо што боље припремили играче за сутрашњу утакмицу – закључио је Бандовић.

ФОТО: ФК Војводина
 
ОБЈАВЉЕНО: 05. 04. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!