БАНДОВИЋ: ПОБЕДА ЗА КРАЈ И ОСТВАРЕЊЕ НАШЕГ ЦИЉА

Тренер Војводине Божидар Бандовић жели да његова екипа освоји још та три бода и тако потврди пласман у Европу.

Фудбалери „старе даме“ у суботу дочекују екипу Младости из Лучана и потребна јој је победа како не би зависила од осталих резултата за пласман у квалификације за УЕФА такмичења.

– Преостала је та још једна утакмица у којој је нама потребна победа. Желимо да одиграмо добро и да победимо, што би било од великог значаја за наш пласман у Европу. Нећемо гледати друге противнике који имају своје циљеве. Ми хоћемо три бода и да одиграмо као до сада. Екипа Младости је искусна, мењала је систем, очекујемо ниску одбрану и игру на контра нападе, као и на прекиде. Што се тиче наше екипе, сви су спремни, иако је био доста згуснут распоред, зато нам је био фокус на опоравку и анализи сваког следећег ривала – рекао је Бандовић.

Он је признао да је екипа уморна, али и мотивисана да освоји још та три бода.

– Морамо да се напнемо, јесте да смо истрошени и емотивно и физички, осим финала Купа било је ту још доста битних утакмица. Све те мечеве одиграли смо онако како ја желим као тренер и тако ћемо наставити. Али, опет морамо да дамо све од себе и да победимо за крај – закључио је Бандовић.

Капије „Карађорђа“ биће отворене, а улаз слободан за све навијаче Војводине уз жељу да у што већем броју подржимо екипу за оверу пласмана у Европу.

Утакмица Војводина – Младост на програму је у суботу у 19 часова.

Извор: http://www.fkvojvodina.rs

ОБЈАВЉЕНО: 25. 05. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!