БАНДОВИЋ: ПОБЕДА ЗА НАВИЈАЧЕ, КЛУБ И ЦЕО НОВИ САД

Војводина је данас у Крагујевцу победила Раднички резултатом 1:0 у полуфиналу Купа Србије

Тренер фудбалера Војводине Божидар Бандовић изјавио је данас да је поносан на свој тим после пласмана у финале Купа Србије.

Војводина је данас у Крагујевцу победила Раднички резултатом 1:0 у полуфиналу Купа Србије. Једини гол на утакмици постигао је Сеид Кораћ у 91. минуту.

Доминирали смо, били смо бољи, стварали смо шансе и заслужено смо победили. Поносан сам на ове момке, од првог дана од како сам дошао, на свакој утакмици дају све од себе и честитам им на победи. Ово је победа за наш клуб, председника, управу, наше навијаче и Нови Сад и желели смо све да усрећимо пласманом у финале. Честитам противнику на великој борби до краја, али мислим да смо ми заслужено у финалу – рекао је Бандовић, пренео је званични сајт клуба.

Војводина ће у финалу Купа Србије играти са победником меча између Црвене звезде и Партизана.

У овом тренутку нам је најважније да смо срећни што смо победили. У финалу нас чека свакако велики противник, али не размишљамо сада о томе. Сачекаћемо и друго полуфинале, па ћемо видети ко ће нам бити ривал. Сада желимо да се радујемо нашем успеху – закључио је Бандовић.

 
ОБЈАВЉЕНО: 25. 04. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!