БАНДОВИЋ: ВАЖНО ДА ИЗБЕГНЕМО ПОВРЕДЕ

Новосађани се јуче имали дан одмара после две утакмице у истом дану на Златибору, Букинац испао из строја

У суботу је био напоран дан за фудбалере Војводине, који се налазе на висинским припремама на Златибору. Одиграли су Новосађани две контролне утакмице: прву у преподневним сатима с црногорским прваком Дечићем (2:0), а другу, предвече, с јерменским тимом Ноа Јереван (3:2). То је био разлог што је шеф струке Старе даме играчима јуче дао слободан дан, па су они имали прилику мало да предахну од напорних обавеза којима су изложени у овом периоду рада.

Божидар Бандовић је задовољан начином на који је његов тим одиграо две провере, посебно ону с Јерменима, у којој су црвено-бели губили после првих 45 минута (0:2), а онда у наставку начинили преокрет и уписали победу.

– Имали смо јаку проверу с тимом из Јерменије – рекао је шеф струке новосадског суперлигаша. – У првом полувремену смо могли да будемо бољи у офанзиви, али су нам тешке ноге због напорног рада. Ипак, доста добро одговорили смо у наставку сусрета, вратили се и квалитетно истрчали утакмицу. Пружили смо свим играчима отприлике исту минутажу, па су они који су преподне на терену провели 30, поподне су одиграли по 60 минута. Могу да будем задовољан приказаним до сада, једино што морамо да сачекамо Стефана Букинца, који је повредио чланак, па се надам да нису у питању озбиљнији проблеми.

ФОТО: ФК Војводина

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 01. 07. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!