БЕЧЕЈЦЕ НИЈЕ ОБЕСХРАБРИО ПОРАЗ ОД КИКИНЂАНА КРАЈ ТИСЕ

Победа и пораз Бечејаца у прва два кола новог српсколигсшког каравана је старт који не би требало да узбуђује, али брине пораз код куће. Истина, Кикинђани су били бољи ривал и заслужено су победили. Очевице гостовања у Руми против Словена, и порeд победе, забринути су због игре момака са Тисе.

– Тешке су нам ноге још увек од напорних припрема. Далеко би боље били да је сезона стартовала две недеље касније. Али, против тога се не може. Међутим, надам се да смо екипа коју један пораз код куће неће избацити из такмичарске равнотеже. Истина, има доста бонус играча и потребно је време да се привикну на овакав систем рада и такмичења, али како време одмиче биће то све у реду. Оптимиста сам и надам се да ћемо већ на гостовању у Белегишу показати боље лице. Јер, атмосфера у клубу је добра, ради се добро и то мора да се одрази на резултате, вели голман и заменик капитена Бечејаца Исидор Милованов.

Слично размишљају и остали крај Тисе, мада знају да их у Белегишу чека изузетно тежак изазов.

– После победе у Руми морали смо код кућу да играмо жустрије са више вољног мотива. Знали смо да ће Кикинђани користити полуконтре и контре, припремали смо се за то, али су се десиле грешке и пораз је био неминован. Уз то, нисмо искористили неке наш полуприлике и прилике, па се десило што се десило. Окрећемо се новом изазову. Подунавац је у гостима славио против Омладинца са убедљивих 3:0 и то нам је најбоља опомена пред тешко гостовање. Али, свака утакмица је прича за себе, прави бараж и ако се вратимо непоражени остварићемо циљ, сматра тренер Бечејаца Зоран Левнаић.

Нападач Жарко Кобиљски је био у прилици против Кикикђана и да је био прецизан сада би се другачије причало.

– Правили смо доста грешака против Кикинђана и кажњени смо због тога. Очекујем да се тргнемо и у Белегишу игром и резултатом потврдимо да смо екипа за горњи део табеле, оптимиста је и нападач Жарко Кобиљски.

Фото (В. Јанков): Чека га ново искушење у Белегишу –  голман Бечејаца Исидор Милованов

Аутор: В. Јанков

Извор: Србија спорт

ОБЈАВЉЕНО: 25. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!