Имајући у виду да су одавно изгубили шансу за лидерску позицију, а искрено говорећи нису ни имали жељу, те да им не прети опасност за испадање, могло би се рећи да Бечејци туристичку путују у Бачку Паланку. Међутим, није баш тако. Сутрашњи ривал Стари Град им је остао дужник и сви би желели да им се реванширају за пораз 1:2 на јесењем опроштају са својим навијачима. Јер, није то био безболан пораз. Тадашњи лидер ОФK Бечеј 1918 је неочекиваним поразом од ондашњег „фењерџије“ изгубио лидерску позицију и више се на њу није вратио.

– Жеља нам је да прекинемо лошу серију резултата и да се реваширамо Паланчанима за јесењи пораз. Тада се наша екипа поразом опростила од навијача, а нека сада они виде како то изгледа. Међутим, лако је то рећи, а тешко на терену остварити. Немамо већих проблема око ростера. Само се Милин жали на стомачни вирус, капитен Воргучин се опоравио од повреде, Виновић је прележао „жутицу“, па ћемо са се ухватити у коштац да домаћином крај Дунава, вели тренер Бечејаца Лазар Дабижљевић.

Победа би био „мелем на рану“ момцима са Тисе. Не само због враћања јесуњег дуга Палачанима, него и због чињенице да су у последњих осам кола укњижили, чак, шест пораза.

Суђење је поверено Србобранцу Горану Тешановићу, помагаће му Новосађани Немања Малешевић и Урош Стојић, черврти судија је Kристијан Чапо из Суботице, а делегат утакмице је Милан Дакић из Жабља.

Аутор: В. Јанков

Фото (В. Јанков): Од Стефана Шормаза и Ненада Kудрића се очекују голови

Извор: https://www.srbijasport.net/