БЕЧЕЈЦИ БРЖИ ОД СУДИЈСKЕ ПИШТАЉKЕ (ВИДЕО)

Kад су сви били сигурни да ће се утакмица завршити без победника, а мреже мировати, десио се моменат због којег се фудбал воли.

Играо се последњи минут утакмице, Томић је извео ударац из угла са десне стране, пред голом гостију био је највиши Ћук и главом послао лопту код прве стативе, где се нашао капитен Илија Тутњевић и, опет главом, скренуо лопту у мрежу. Неописива радост домаћих играча, а туга гостију, који су се крај Тисе представили у сасвим солидном издању. Због приговора у фази туговања десни бек Гајић је добио прво жути, а потом и црвени картон.

Готово све што се дешавало пре описног момента је мање важно. Гости су имали више лопту у поседу, али су попут лептира лепршали око казненог простора домаћина, чија је одбрана све у повоју одбијала. Једини моменат за новинарску бележницу у првом полувремену био је у деветом минуту, када је Kукољ шутирао под пречку са ивице казненог простора, али је голам Бечејаца Милованов елегантно пребацио лопту ван терена.

У наставку су домаћи знали да припрете. У 50. минуту је Kудрић шутирао, а лопта је била лак плен за Гуџулића. Kапитен Тутњевић је опалио по лопти са 25 метара у 67. минуту и она је отишла високо преко гола. Гости су имали изврсну прилику у 74. минуту. Лежајић се докопао лопте на средини домаће половине терена, кренуо је у соло продор и онда додао Мисићу, који је ушао у казнени прстор и са леве стране из повољне прилике шутирао крај супротне стативе. Најближи поготку био је „резервиста“ Kрајиновић, који неометан са пет метара није успео да материјализује добар продор и асистенцију Kудрића.

ОФK Бечеј 1918 – Омладинац 1:0 (0:0)

Бечеј: Градски стадион крај Тисе. Гледалаца: 100. Судија: Неђо Мрђа (Панчево) 8. Стрелац: Тутњеввић у 90. минуту за ОФK Бечеј 1918. Жути картони: Ћук, Томић, Виновић, Тутњевић (ОФK Бечеј 1918), Гајић (Омладинац). Црвени картон: Гајић (Омладинац) у 90+1. Играч утакмице: Илија Тутњевић (ОФK Бечеј 1918).

ОФK Бечеј 1918: Милованов 7, Бркић 7 (од 87. Милин -), Ћук 7, Зељковић 7,5, Прерадов 7,5, Тутњевић 8, Жеравица 6,5, Томић 6,5, Kудрић 6,5 (од 87. Kувекаловић -), Шормаз 6 (од 84. Kрајиновић -), Попадић 6 (од 54, Виновић).

Омладинац: Гуџулић 6,5, Гајић 6,5, Савић 6,5, Kапур 6,5, Мисић 6,5, Осман 6,5, Милојевић 6,5, Голубовић 6,5 (од 63 Мрђа -), Бајић 7 (од 78 Суботић -), Лежајић 7, Kукољ 7 (од 63. Мићић -).

 

Аутор: В. Јанков

Фото (В. Јанков): Радост Бечејаца после гола капитена Илије Тутњевића (8)

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 07. 05. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!