БЕЧЕЈЦИ ЋЕ ПОКУШАТИ ДА СЕ ОПЕТ ВРАТЕ НЕПОРАЖЕНИ ИЗ РУМЕ

Победоносни хет-трик Бечејаца је иза њих и направили су скок на табели, па се башкаре на „коти 4“. Сада им следи гостовање у Руми, где их дочекује Први мај. На старту нове сезоне су већ били у Руми, где су победили Словен (2:1), па би волели да се, опет, врате непоражени из Срема.

– Све сем пораза у овом тренутку био би резултат по мери. Јер, бићемо хендикепирани неиграњем капитана Тутњевића због нагомилавања картона, младог Нонина због повреде, Томчића због пословних обавеза, а Кобиљски се жени. Одсуство четворице играча за нас је велики хендикеп. Али, познато је у спорту да кога нема, без њега се може и мора. Покушаћемо да попунимо празнине и борбеном игром парирамо квалитетном ривалу, који на свом терену игра доста агреаивно и надахнуто, па нам неће бити лако, вели тренер Бечејаца Зоран Левнаић.

У сваком случају тренер Левнаић ће морати да комбинује са саставом, а да ли ће успети да погоди зависи и од ривала.

– Ми смо у налету са три узастопне победе, па путујемо у Руму са додатним самопоуздањем. Било би лепо да победимо, јер би три бода била адекватан свадбени поклон саиграчу Жарку Кобиљском, додаје Никола Томић.

Сам Жарко Кобиљски је ове недеље опседнут припремама за свадбено весеље, али нашао је времена да пожели саиграчима среће и да се врате из Руме озарена лица као са овосезонске премијере против Словена.

– Уз максималну борбеност имамо потенцијал који може да се носи са свима у лиги. Знамо да наш некадашњи тренер, а сада кормилар са клупе Првог маја Милан Белић гаји нападачки фудбал, што нама пружа могућност да полуконтрама и контрама не само припретимо, него и нешто више урадимо, закључује Жарко Кобиљски.

Суђење у Руми поверено је Душану Пјевцу из Темерина, коме ће асистирати Немања Малешевић из Новог Сада и Владимир Миоданић из Ветерника, док ће делегат ФСВ бити Дмитар Вујаковић из Бачке Паланке.  

В. Јанков

ОБЈАВЉЕНО: 06. 10. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!