БЕЧЕЈЦИ ДОЧЕКУЈУ ТИСУ СА ИМПЕРАТИВОМ ПОБЕДЕ

Српсколигаш са Тисе вратио се са  гостовања крај новосадског дела Дунава и окршаја са Кабелом  празних шака, остао на шест бодова из првих пет кола и чами у доњем делу табеле. Из тог разлога Бечејцима су бодови неопходни и суботњег ривала Тису из Адорјана дочекују с императивом победе. Без обзира на минули пораз, атмосферау клубу је добра, повређених нема, а ни картони никога не спречавају да игра. Значи тренер Зоран Левнаић може да рачуна на све расположиве снаге.

– У госте нам стиже у незгодном часу неугодан ривал. Како сам сазнао у клубу, у последњих шест међусобних окршаја нисмо победили екипу из Адорјана, па је крајње време да неугодну традицију срушимо. Уз то, Тиса је, после победничког хет-трика, у поледња два окршаја претрпела поразе, па ће и они с додатном мотивацијом играти против нас у жељи да остану непоражени. Вољни моменат ће имати важну улогу у суботу и очекујем од мојих играча да дисциплиновано спроведу у дело оно што смо током ове недеље радили у припреми за окршај са Тисом, вели тренер Бечејаца Зоран Левнаић.

Олакшавајућа околност могла би бити то што је летошња принова Миливој Крмер играо у Тиси и неке информације о суботњем ривалу може да пренесе тренеру. Још боље би било да се упише у листу стрелаца и тако да конкретан допринос на терену. Исто важи и за повратника у клуб Жарка Кобиљског или Дејана Живкова у чијем опису улога у тиму су голови.

В. Јанков   

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 15. 09. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!