БЕЧЕЈЦИ ДОГОВОРИЛИ РИВАЛЕ У ПРИПРЕМНОМ ПЕРИОДУ

Мада је почео прелазни рок и јасно је да ће пролећно издање доживети велике промене, јер се не може бити задовољан оствареним на терену, у српсколигашу са Тисе су још увек закопчани до грла када су у питању одласци. Разумљиво је да нису сигурни што се долазака тиче, али је крајње време да се играчима који нису задовољили отворено каже, како би имали простора да траже нове клубове.

– Још увек разговарамо са играчима. Само је Лука Крајиновић најавио одлазак. Свакако да ће бити подужи списак оних који одлазе, али сачекајмо још који дан. Прелазни рок је тек почео, вели спортски директор Бечејаца Милош Андрић.

Да у клубу, ипак, мисле на сезону која предстоји, доказ је да су већ утврдили ривале против којих ће одмерити снагу у контролним утакмица током припремног периода, чији је почетак заказан за 4. јули.

– Први ривал ће нам бити фузионисани клуб РФК Нови Сад – Пролетер, а утакмица ће се играти 9. јула. Још увек нисмо перфектуирали ко ће бити домаћин. И са осталим ривалима ћемо се у ходу договарати о домаћинству, а само су термими утврђени. Следећи ривали су Младост из Турије (13. јула), Славија из Новог Сада (16. овог месеца), Јединство из Руменке (20. јула), Младост из Бачког Петровца (24. јула), Слога из Темерина (30. јула) и 7. августа је „генералка“ против Текстилца из Оџака, рапортитао нам је шеф стручног штаба Бечејаца Лазар Дабижљевић.

Помало чуди да је већ договорена „генералка“ са клубом из истор ранга такмичења, а да још жребање није обављено. Шта ће бити ако жреб буде хтео да се Бечејци и Оџачани састану у првом или другом коло? Речју, боље да су то установили касније, а сада саопштили списак играча на које се не рачуна у следећој сезони. Али, данас рећи шта је боље није, баш, пожељно.

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 28. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!