БЕЧЕЈЦИ ДОЖИВЕЛИ ПРВИ ПОРАЗ КРАЈ ТИСЕ ОВЕ СЕЗОНЕ (ВИДЕО)

Нефудбалски услови за игру крај Тисе, јер се непосредно пре почетка утакмице спустио пљусак који је онемогућио праћење утакмице, а камоли играње. Сигурно је то разлог што играчи нису пружили свој максимум и што је пресудио један једни прави ударац ка голу. Упутио га је Марко Којић у 57. минуту са двадесетак метара искоса са леве стране и погодио супротан угао немоћног Дринчића. Тиме су Бечејци доживели први пораз на свом терену ове сезоне, а Румљани наставили да скупљају бодове у окршајима са момцима са Тисе. Јер, у последња три окршаја укјижили су седам бодова, а Бечејци само један и то минуле јесени у Руми (0:0).

Прво полувреме је донело нешто конкретнију игру домаћина. Никола Томић је у 34. минуту извео „слободњак“ са ивице казненог простора и добро шутирао у леви горњи угао, али је још боље интервенисао голман Бојан Вукмировић и мрежа је остала нетакнута. Новинарска бележница је употребљена и у 43. минуту, када је Игор Кудрић добро центрирао са десне стране, а Тедић је уклизао код друге стативе и закаснио да спроведе лопту у мрежу са два метра.

У наставку први шут ка голу домаћина и лопта се у већ описаном 57. минуту нашла иза леђа Дринчића. Десетак минута касније Ненад Кудрић је главом шутирао из повољне прилике, али је лопта отишла крај гола. Наставили су домаћи да нападају, али све акције су биле без правог шута по влажном терену, што је олакшало посао одбрамбеним играчима. У контранападу гостију и кратког додавања повратне лопте Зељковића голману Дринчићу, указала се прилика нападачу гостију Шошкићу, али је његов шут одбранио Дринчић. Тотални притисак Бечејаца у самом финишу и надокнади од пет минута гости су великом борбеношћу издржали и заслужено се врати кући са целим пленом.

ОФК Бечеј 1918 – Први мај 0:1 (0:0)

Бечеј: Градски стадион крај Тисе. Гледалаца: 50.
Судија: Александар Бечановић (Сомбор) 8. Стрелац: Којић у 57. минуту за Први мај. Жути картони: Варга, Татић, Н. Кудрић, Дринчић, Томић (ОФК Бечеј 1918), а Бобар, Вукмировић (Први мај).

ОФК Бечеј 1918: Дринчић 6, Варга 6, Зељковић 6,5, Татић 6, Прерадов 6 (пд 74. Дервиши -), Тутњевић 6,5, Томић 6,5, Живановић 5,5 (од 55. Томчић 6), И. Кудрић 6, Н. Кудрић 6, Тедић 5,5 (од 80. Попадић -).

Први мај: Вукмировић 6, Џибрић 6, Вучетић 6,5, Јаћимовић 6,5, Мирчетић – (од 29. Вукановић 6), Грбовић 6,5, Николић 6,5, Бобар 6,5, Којић 7, Шошкић 6 (од 90. Секулић -), Алексић 6 (од 73. Цветковић -).

Играч утакмице: Марко Којић (Први мај)

 

 

Пред голом Румљана ФОТО: В. Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 01. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!