БЕЧЕЈЦИ ГОСТУЈУ У ЗРЕЊАНИНУ

После убедљивог пораза (0:3) у Вршцу од истоименог лидера каравана војвођамских српсколигаша, Бечејци су савладали (4:2) „фењерџију“ Kикинду. У среду им предстоји трећи узастопни окршај с банатским ривалима, где у Зрењанину против Радничког завршавају мини циклус. По кладионичарском резону, недостаје им нерешен резултат да би испунили сва три знака. Али, да ли се другопласирана екипа задовољава поделом плена у дуелу са екипом која још није обезбедила опстанак.

– Знамо да нам неће бити лако, јер су Зрењанинцима бодови преко потребни. Али, имамо и ми нашу рачуницу. Од како сам преузео екипу, забележили смо три победе, те по један пораз и нерешен резултат. Жеља нам је да наставимо са добрим играма и укњижимо нову победу, која би нас задржала на високом другом месту, не крије амбиције пред гостовање у граду на Бегеју тренер Бечејаца Лазар Дабижљевић.

Изузев Чедомира Томчића, који још лечи повреду леђа, сви остали су у погону и спремно очекују не само гостовање у Зрењанину, већ и три дана касније окршај са Kуљанима код куће. Оба ривала се боре за „голи живот“ и неће бити лако, али ни Бечејци не одустају од „коте 2“ на табели.

Аутор: В. Јанков

Фото: В. Јанков

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 19. 04. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!