БЕЧЕЈЦИ ИДЕНТИЧНИМ РЕЗУЛТАТОМ (0:2) ИЗГУБИЛИ И НА ДРУГОМ УЗАСТОПНОМ ГОСТОВАЊУ

Два узастопна готовања Бечејаца,  Новим Бановцима и Шајкашу, донела су поразе идентичним резултатом (0:2), чему треба додати и претходни пораз од лидера Железничара код куће, што је разочарење, које их је коштало пада на табели са трећег на седмо место.

– Играли смо хендикепирани у Шајкашу, јер су Томић и Томчић отпутовали са репрезентацијом Србије у „Мини фудбалу“ на Светско првенство у Дубаиу, што је за нашу екипу велики губитак. Али, носили смо се у првом полувремену са домаћином. Имали смо тада и шансу утакмице, али је Живков није искористио. Да смо повели, сигурно би ствари ишле другим током. Јер, то прво полувреме смо свесно играли више дефанзивно са контрама. У наставку смо пали, јер је ривал појачао напад, а ми правили грешке у одбрани и епилог је познат, па је укупно бољем акеру припао цео плен. Сада нам остаје да извучемо поуке из минула три пораза и покушамо у суботу против Јединства уз Старе Пазове да освојимо сва три бода на нашем терену, вели шеф стручног штаба Бечејаца Дамир Дакић.

Проблем ове недеље ће бити што ће Томчић и Томић касно стићи из УАЕ, и чињеница да је Варга у Шајкашу добио јавну опоену, која га онемогућава да игра против Јединства, што ће бити нови хендикеп за момке са Тисе. Али, то је саставни део првенственог каравана и у ходу се морају недаће исправљати.

Дрес ОФК Бечеј 1918 у Шајкашу носили су: Страинић, Варга, Воргучин, Миловановић, Ћук, Нађпал, Тутњевић, Харди, Милинковић, Живков, Крмар (Кобиљски, Ћурчић).

У среду Бечејце очекује још једно гостовање. Укључују се у циклус купа ФСС на територији ПФС Суботица и гостују Радничком у Бајмоку.   

В. Јанков

Промашио шансу утакмице: Дејан Живков – фото: В. Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 31. 10. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!