БЕЧЕЈЦИ, ИПАК, ПОБЕДИЛИ НОВОСАЂАНЕ

Знали су у табору српсколигаша са Тисе да неће бити лако са Новосађанима, али да ће, баш, толико тешко бити мало је ко очекивао. Иако млади, изабраници Немање Кртолице су од првог судијског звиждука организованом игром на средини терена показали да ће бити „тврд орах“. На сву срећу домаћина, у завршној фази напада гости нису имали решења, па се Бечејцима стварала могућност за контранападе.

– Ми играмо неку врсту средње зоне, што нам омогућава брзу транзицију у напад. У првом полувремену смо на тај начин три пута омогучили Ненаду Кудрићу да се упише у листу стрелаца, али… И у наставку смо на сличан начин имали шансе, али Дервиши и Тутњевић у одсудном тренутку нису били довољно сконцентрисани. Међутим, труд се, ипак, наплатио голом Ненада Кудрића у надокнади времена. Вредни бодови су насзадржали у „горњем дому“ и само смо три бода заостатка иза другопласиране екипе, не крије задовољство освојеним бодовима тренер Бечејаца Лазар Дабижљевић.

Али, увек има неко али. Чак тројица играча, капитен Илија Тутњевић, бек Урош Прерадов и „снајпериста“ Ненад Кудрић, су нагомилали четврти жути картон и изостаће у наредној утакмици против Тисе из Адорјана.

– Искрено речено, нисам ни знао да имам три картона, а добио сам га у дуелу када сам из окрета шутирао и нисам видео да је супарнички играч ниско спустио главу. Заиста, несмотрено са обе стране и нехотице. Неизмерно се радујем голу у надокнади и жао ми је што нећу играти у Адорјану, где сампровео извесно време. Нека уместо мене, најзад, голгетескипроради млађи брат Игор, који је летос стигао, управо, из Тисе, вели Ненад Кудрић, који је са 12 погодака први стрелац каравана војвођанских српсколигаша.

Кабел је архивиран и отвара се „досије Тиса“. Екипа из Адорјана игра изузетно нападачки и ефикасно, али и лако примају голове. Пролетос су се Бечејци провеликао „боси по трњу“, јер су испрећени са „петардом“. Ваљда су извукли поуку.

Итан Дервиши после пропуштене најбоље прилике на утакмици – фото: В. Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 08. 11. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!