БЕЧЕЈЦИ KОМПЛЕТНИ ГОСТУЈУ У АДОРЈАНУ

Пошто је прошао ускршњи пост, где су у последње две утамице претрпели исто толико пораза, од Радничког у Зрењанину (1:2) и Хајдука 1912 уз Kуле (2:4) код куће, фудбалери српсколигаша са Тисе желе да се омрсе, а гозба је заказана нешто северније у Адорјану, где их чека сусрет са старим познаником Тисом. Ове године су се већ међусобно састали у четвртфиналу купа на територији ПФС Суботица. Победили су Бечејци са 3:2, а стрелац победоносног гола био је Ненад Kудрић, који је својевремено носио и зелени дрес Тисе. Kако је, после 749 првенствених пролећних минута, Ненад Kудрић успео да се упише у листу стрелаца, ево шта он мисли о окрашју са бившим клубом у чијим редовима сада успешно игра млађи брат Игор.

– Тиса има квалитетан тим и добро играју код куће, али зажелели смо се победе и очекујем да славимо у недељу. Неће бити лако, али се надам победи. Радујем се што сам прекинуо голгетерски пост, а сада верујем да ћемо исто урадити и са бодовним. Свакако да би се радовао поготку, али то је могуће у сарадњи са саиграчима, вели Ненад Kудрић.

Два узастопна пораза су спустила Бечејце на четврто место и бодовни салдо им стоји на „коти 41“, па не би желели да дубље тону.

– Жеља нам је да се резултатски рехабилитујемо. Играчки ростер нам је далеко бољи, неки играчи су одрадили суспензију због жутих картона, а други се опоравили од лакших повреда, па ћемо у Адорјану моћи да изведео жељени састав, а то нам даје право да размишљамо о целом плену, оптимиста је млади тренер Бечејаца Лазар Дабижљевић.

Већ поменути међусобни окршај у купу игран је уочи наставка првенствене трке и од тада је форма оба ривала у успону. Тиса је тренутно 10. и има девет бодова мање од Бечејаца, али то не мора да буде пресудно. Ривали се добро познају и пресудиће нијансе или инспирација појединца.

Аутор: В. Јанков

Фото (В. Јанков): Нападач Бечејаца Ненад Kудрић оптимиста пред гостовање у Адорјану

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 28. 04. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!