Октобарски циклус је најдужи, јер се игра пет утакмица, а Бечејци у њему од три имају само једну победу. Учинак су им покварли Румљани, који су их непријатно изненадили првог дана актуелног месеца. Из тог разлога момци са Тисе већ месец дана чекају на победу пред својим навијачима. Верују да је дошао тај тренутак, јер су им Куљани дужници из пролећног дела првенства, када су их победили резултатом 4:2.

– Радили смо током ове недеље добро, па се добром и надамо, наглашава тренер Бечејаца Лазар Дабижљевић. Не можемо да рачунамо, због „жутице“, једино на Николу Томића, а остали су у комбинацији. Прижељкујемо победу, мада неће бизи лако доћи до ње. Јер, Куљани знају да изненаде. Осетили смо то на својој кожи и верујем да смо извукли поуку.

Летос је из Хајдука стигао голман Миљан Дринчић. Пролетос се радовао у дресу Куљана, а сада…

– Имамо договор Исидор Милованов и ја са тренером Милошем Андрићем кад ће ко да брани. Нећу бити на голу против дојучерашњих саиграча, а што се резултата тиче, нека победи заиста бољи, кратак и јасан је Миљан Дринчић.

Имајући у виду да ни Куљани не блистају ове јесени, јер су са 14 бодова 11. на табели, бодови су и њима преко потребни. Из тог разлога, борбеност и једних и других неће изостати, што гледаоци посебно цене.

Блок Татића: Са последњег међусобног окршаја Бечејаца и Куљана – фото: В. Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net