БЕЧЕЈЦИ НА НАЈЛЕПШИ НАЧИН ЗАВРШИЛИ МИНИ ЦИКЛУС ОД ЧЕТИРИ УТАКМИЦЕ (ВИДЕО)

Убедљива победа (4:1) Бечејаца над Панчевцима, чиме су момци са Тисе завршили мини циклус од четири утакмице са девет бодова и налазе се у самом врху табеле српсколигашког каравана. То је, управо, оно што су и желели пре окршаја са старим ривалом. Али, до победе нису стигли лако. Кључни тренутак утакмице десио се у 42. минуту, када је голман Бечејаца Исидор Милованов одбранио пенал који је извео Немања Ахчин. До тада се играло, углавном, на средини терена, чак су напади гостију били организованији, али су домаћи били конкретнији и два пута је Ненад Кудрић ударцима главом озбиљно припретио. У наставку је била сасвим друга прича, а бриљирао је троструки стрелац Ненад Кудрић.

– Имали смо одређених здравствених проблема пред утакмицу. Ћук се још није опоравио, капитен Тутњевић се пожалио на задњу ложу и нисмо желели да ризикујемо, а дан пре утакмице вирусна инфекција је онемогућила Томчића да буде на терену, вели тренер БечејацаЛазар Дабижљевић и додаје. Лекари још нису дали „зелено светло“ Дејану Живкову да игра утакмице, а Зељковић је целе недеље слабије тренирао из здравствених разлога, што се осетило у игри и сам је тражио замену на полувремену, када смо у свлачионицу оставили и двојицу бекова, Џарића и Прерадова.Нова одбрамбена постава је деловала сигурније, самим тим смо добили могућност бољег напада и епилог је познат. Верујем да ћемо за суботу бити комплетнији у Елемиру, где нас очекује врло неугодан Нафтагас.

Како првенствена трка одмиче, примећује се да су у Бечеју урадили праву ствар ангажовањем Миљана Дринчића, чиме су, после извесног времена, поново на квалитетан начин затворили голманско питање упаривши га са Исидором Миловановим.

– Не само ангажовањем Миљана Дринчића, него и квалитетним радом на тренинзима са Милошем Андрићем обојица смо у жељеној форми, тако да било ко да стане на гол неће се погрешити. Међусобно смо у одличном односу и један другом смо права подршка. Имамо договор да се смењујемо на голу и тако смо обојица у такмичарској форми. А што се одбрањеног пенала тиче, успео сам због добро одабране стране, али и слабијег шута Ахчина, па лопту, чак, нисам захватио шакама, него је подлактицом зауставио. Најважније од свега је да смо победили, а у другом полувремену, готово, и да нисам имао посла, рекао нам је после преспаване ноћи у суботу капитен Бечејаца Исидор Милованов.

Јунак утакмице троструки стрелац Ненад Кудрић је оставио причу о фудбалу за други дан, јер му се у недељу женио старији брат Давид, па су млађи Игор и он били презаузети. Само је додао да је хет – трик поклон по мери Давиду.

Одбранио пенал: Голман Бечејаца Исидор Милованов – фото: В. Јанков

 

 

Извор: http://www.srbijasport.net

 

ОБЈАВЉЕНО: 04. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!