БЕЧЕЈЦИ НА СТАРТУ ПРЕД ТЕШКИМ ИСКУШЕЊЕМ ПРОТИВ ЛИДЕРА

Српсколигаша са Тисе игром случаја и вољом жреба није могао да дочека тежи изазов на старту наставка првенествене трке каравана у Војводини. У госте им стиже лидер Словен из Руме, а они се нису прославили на утакмицама у припреном периоду, па се првенствена „премијера“ у овој години чека са добром дозом зебње. Дода ли се томе да су у последњих шест кола јесењих кола укњижили исто толико пораза, онда је асно да је сваки нови пораз тешко бреме.

– Пријатељске утакмице никада нису право мерило и ја се више ослањам на рад током припремног периода. Изузев неколицине искуснијих играча, остали су вредно извршавали обавезе на тренинзима и очекујем да ће то, уз моје дугогодишње тренерско искуство вођења утакмица, донети позитивну младост новалија донети жељену енергију, те да ћемо пружити боље издање од виђених на припремним утакмицама. Е сад, питање је хоће ли то бити довољно да се забележи успех против лидера, остаје недоречен тренер Бечејаца Драган Ивановић.

Судећи према дешавањима последњих дана, позитивна енергија којом зрачи тренер  Ивановић је покренула и остале структуре у клубу. Прво је Недељко Васић именован за председника, а ових дана је комплетиран Управни одбор, који је заједно са групом младих  из Канцеларије за младе општине Бечеј, детаљно опрао трибине и обрисао свако од 296 пластичних седишта, уредио окружење клупске зграде на стадиону, па ће навијачи, иако се појављују у не баш великом броју, имати боље услове за праћење утакмица.

Претпоследњег фебруарског дана званично је комплетирано клупско руководство. На недавној ванредних Скупштини клуба Недељко Васић је изабран за председника, а Саша Гујаница за заменика, те Зоран Грбић и Предраг Глушац за чланове Управног одбора, а на последњој седници су кооптирани у Управни одбор Милан Бркљач, Лука Божић, Горан Божичић, Миодраг Вучковић и Дејан Станојев.    

Све у свему, почели су да дувају нови ветрови у српсколигашу са Тисе. Сада је на играчима да предвођени искусним стратегом Драганом Ивановићем потврде потенцијал. Распоред им није дао много времена, јер ће већ у суботу на свом терену имати прилику да покажу колико вреде.

Суботња „премијера“ заказан је за 14,30 сати, судија ће бити Никола Шћепановић из Крушчића, помагаће му Душан Лукић из Сомбора и Вељко Ристић из Книћанина, док ће четврти судија бири Душан Белић из Зрењанина, а делегат ФСВ је Урош Сботић из Инђије.

В. Јанков

Бечејци се уздају у искуство тренера: Драган Ивановић – фото: В. Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 29. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!