БЕЧЕЈЦИ НА ТЕШКОМ ГОСТОВАЊУ У ИНЂИЈИ

Свесни су Бечејци да су им мале шансе за било какво изненађење у суботу против лидера Железничара на њиховом терену у Инђији, али не путују да би се унапред предали. Држе се слогана да се лидеру не прети, али увек постоји зрачак наде да можда домаћин не буде имао свој дан и уз своју максималну ангажованост можда остану непоражени, чиме би надокнадили изгубљено минуле суботу пред својим навијачима од румског Првог маја (2:2).- Верујем да ће играчи који истрче на терен дати све од себе, јер само максималном ангажованошћу можемо да се надамо добром издању у Инђији. Неће бити лако, јер Жеља има изузетан тим, што потврђује пласман на табели. Наше је да гинемо на терену. Имаћемо помоћ Воргучина, који је одрадио суспензију због нагомилавања картона, али ћемо и даље бити хендикепирани због повреда Радеке, Ћука и Шавије, вели тренер Бечејаца Драган Ивановић.

Момци са Тисе би у наредна два окршаја могли да поправе бодовну ситуацију и положај на табели, јер вољом жреба ће два пута играти пред својм навијачима, прво против Омладинца из Нових Бановаца, а онда Борца из Шајкаша. Када би у те две утакмице узели максималних шест бодова, онда би у сам финиш ушли са већим самопоуздањем и изборили опстанак у српсколигашком каравану. У противном…

Суботњу утакмицу у Инђији водиће Душан Пјевац из Темерина, коме ће уз аут линију помагати Урош Стојић из Новог Сада и Здравко Вујанов из Зрењанина, док ће улогу делегата ФСВ обављати Ненад Хашка из Бачке Паланке, а контролор суђења је Милан Обрадовић из Бачке Тополе.

В. Јанков              

Враћа се: Владан Воргучин – фото: В. Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 26. 04. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!