Без потврде Бечејаца у Белегишу да спадају у ред најефикаснијих екипа српсколигашког фудбала, док су уграчи Подунавца још једанпут доказали да играју изузетно чврсто у одбрани и епилог тога је да су у досадашњиг десет кола само четири пута на три утакмице капитулирали.

– Утакмица, вероватно, досадна за гледање, али борбеност није изостала. Прштало је у дуелима током читаве утакмице на сваком делун терена, али је мало прлика за гол било. Штета што је Варгин волеј са пет метара у првом делу утакмице зауставила пречка, јер да је лопта ушла у мрежу све би било другачије. Овако велика трка, много дуела, а из једне наше несмотрености примили смо гол. Када смо кренули у напад, једна изгубљена лопта и полуконтра домаћина је уродила плодом. Према виђеном на терену, подела плена би био најреалнији исход, па из тог разлога имамо за чим да жалимо, констаује тренер Бечејаца Лазар Дабижљевић.

Још једанпут се потврдило да је добра одбрана више него пола тима. Јер, Подунавац је са седам постигнутих голова, али само четири примљена, укњижио, чак, 18 бодова, а Бечејци са 16 датих голова, али 11 примљених, имају три бода мање и сада су са трећег пали на седмо место табеле војвођанских српсколигаша.

Дрес Бечеја у Белегишу носио је следећи састав: Дринчић, Варга, Ћук, Татић, Прерадов (од 81. Попадић), Дабижљевић (од 67. Томчић), Тутњевић, Томић, Дервиши, Н. Кудрић, Тедић (од 46. И. Кудрић).

После две трећине јесење полусезоне,момци са Тисе имају 50 одсто бодова, што је, свакако, мање од планираног. Истина, одиграли су две утакмице више у гостима, али слабијем бодовном проценту допринело је то што нису били максимални крај Тисе. У преосталих пет утакмица првог дела првенства три пута ће бити домаћини и, ето, прилике да се, бар, мало поправи утисак.

Једанпут вадио лопту из мреже: Голман Бечејаца Миљан Дринчић – фото: В. Јанков

Извор:  http://www.srbijasport.net