БЕЧЕЈЦИ ОПЕТ ИГРАЛИ НЕРЕШЕНО КОД КУЋЕ И ПРЕТИ ИМ ИСПАДАЊЕ (ВИДЕО)

Бечејци су још једанпут играли нерешено крај Тисе и сада им озбиљно прети очување српсколигашког статуса. Овога пута су два бода однели Новобановчани, који су играли у зеленој опреми, али на терену су деловали веома зрело, поготово у првом полувремену, када су у три наврата, Малић у 7, Ахчин у 14. и Добријевић у 15. минуту, припретили, али се голман домаћих Милованов није дао iznnaditi. Домаћи су први пут озбиљније угрозили гол гостију у 21. минуту, када је Тутњевић проиграо Пеића, а овај шутирао у голмана.

Наставак је донео више узбуђења, али су мреже и даље мировале. Малиш је, опет, први припретио, али је лопта, после његовог шута у 48. минуту, за мало отишла крај гола. У 55. минуту се судија Срђан Тановић обрукао. Очигледан прекршај над Митићем, иако је помоћник сигнализирао Тановићу, овај није санкционисао и реаговао је тренер домаћих Ивановић показујући да му је помоћник Малешевић дао до знања да је прекршај био, али је у том тренутку истрчао из техничког простора и закорачио на терен, што је Тановићу било довољно да му театрално покаже црвени картон. Иако су остали без тренера, који им много значи са клупе, Бечејци су тек тада додали гас и у 62. минуту је Томчић проиграо Митића, а овај са неколико метара погодио стативу. У истом 67. минуту је прво Добријевић шутирао, а Милованов одбранио, да би надругој страни исто урадио Пеић, а Богуновић био на месту. Само што је ушао у игру, Кобиљски се у 72. нашао у изгледној прилици, али је лопта после његовог шута узрмала другу стативу. У самом финишу огроман протисак домаћих, али Митић са пар метара шутира крај гола, а Кобиљски је изнудио само ударац из угла.

ОФК Бечеј 1918 – Омладинац 0:0

Бечеј: Градски стадион крај Тисе. Гледалаца: 300. Судија: Срђан Тановић (Нови Сад) 5. Жути картони: Воргучин, Тутњевић, Пеић (ОФК Бечеј 1918), Радић, Станимировић, Максимовић, Аћимовић (Омладинац). Црвени картон: Ивановић (трнер ОФК Бечеј 1918) у 55. минуту. Играч утакмице: Немања Вјештица (ОФК Бечеј 1918).

ОФК Бечеј 1918: Милованов 7, Воргучин 7, Н. Вјештица 7, Влаисављевић 6 (од 90+1 Ћурчић -), Миловановић 6, Тутњевић 6,5, Томић 6 (од 85. Станић -), Виденовић 6 (од 71. Кобиљски -), Пејић 6, В. Вјештица 6 (од 46. Митић 6,5), Томчић 7.

Омладинац: Богуновић 6, Станимировић 6,5, Максимовић 6,5, Крнета 6,5, Дашић 6, Станисављевић 6,5, Радић 6,5, Ахчин 7, Малиш 7 (од 90+3 Царић -), Добријебвић 6 (од 85. Пријовић -), Мисић 7 (од 74. Јовановић -).

В. Јанков

Пред голом Бечејаца – фото: В. Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net

 

ОБЈАВЉЕНО: 05. 05. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!