БЕЧЕЈЦИ ОПРЕЗНИ ПРЕД ГОСТОВАЊЕ НАФТАГАСУ У ЕЛЕМИРУ

Премијерно гостовање Бечејаца у Елемиру, када су званичне утакмица у питању, стиже, условно речено, у добар час. Јер, од повреде су се опоравили капитен Илија Тутњевић, затим дефанзивци Младен Зељковић и Александар Ћук, а здравствене тегобе је прегрмео Чедомир Томчић. Једино је још увек ван комбинације за утакмицу, али редовно тренира, новајлија Дејан Живков.

– Победа против Панчеваца је умногоме допринела доброј атмосфери на тренинзима током ове недеље, као и опоравак болесних и повређених играча. Вредно смо радили и логично је да идемо за жељом да се вратимо са нова три бода. Знамо да је ривал врло квалитетан, да у својим редовима имају играче који су носили дрес нашег клуба и знају наш менталитет, али самим тим и ми знамо неке њихове карактеристике. Очекујем квалитетну утакмицу оба ривала, уз опрез са наше стране и надам се да ћемо ми задовољнији напустити терен, не напушта оптимизам тренера Бечејаца Лазара Дабижљевића.

Током ове недеље обалу Тисе је напустио млади штопер Немања Марковић, који је задужио дрес војвођанског лигаша Младости из Турије, где ће имати већу минутажу и временом се вратити искуснији и квалитетнији у матичну средину.

Фото (В. Јанков): Враћа се – опоравио се капитен Илија Тутњевић

Аутор: В. Јанков

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 09. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!