БЕЧЕЈЦИ ОПРЕЗНИ ПРЕД СУБОТЊИ СУСРЕТ СА KИKИНЂАНИМА

После кише, сунце долази, каже народна изрека, и Бечејци се надају да је тако. Уосталом, после пораза у Оџацима (0:4) од Текстилца, стигла је победа (2:1) против Јединства из Старе Пазове. Зашто се све не би поновило и, после пораза (0:3) у Вршцу, очекују победу у суботњем судару крај Тисе са последњепласираним Kикинђанима.

– Охрабрујућа вест је да су сви очистили картоне, да је оздравио Зељковић, а једино је под знаком питања Томчић, који већ дуже време кубури с повредом леђа зарађеној на футсалу. То значи да ћемо имати далеко повољнију кадровску ситуацију са играчима, што нам даје наду да можемо до победе. Али, морамо бити опрезни, јер су „дављеници“ увек опасни и хватају се за сламку, вели тренер Бечејаца Лазар Дабижљевић.

Има српсколигаш са Тисе већ такво искуство на домаћем терену. У надокнади времена су стигли до бодова против Панчеваца, а од Бачкопаланчана си, чак, изгубили. Уз то, овог пролећа је екипа ОФK Бечеј 1918 знатно подмлађена и игра са доста осцилација. У шест утакмица имају по две победе, нерешена резултата и пораза, а гол разлика им је негативна (4:9). Ефикасност је слаба страна, јер на половини утакмица нису затресли межу ривала. Истина, и Kикинђани су ушли у „црну серију“. Још нису победили овог пролећа и имају катастрофалну гол разлику 1:9. Али, све има свој крај… Бечејци се надају да он неће стићи крај Тисе, јер су бодови и њима потребни да би остали у врху.

Аутор: В. Јанков

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 14. 04. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!