БЕЧЕЈЦИ ОСОКОЉЕНИ ПОБЕДОМ ПРОТИВ ОЏАЧАНА ГОСТУЈУ У СОМБОРУ

Ништа боље не лечи ране од победа. У табору Бечејаца су тешко поднели испуштено вођство у Елемиру и пораз (1:2) од Нафтагаса, али је стигла победа (3:2) против Текстлца из Оџака и рана је зацељена.

– Осоколила нас је победа птотив Оџачана, али само то неће нити довољно за изазов у Сомбору против лидера Радничког 1912. Тачније, мораћемо да уложимо додатни труд против изузетно квалитетног ривала. Сваки исход сем пораза је „пун погодак“. Немамо потешкоћа око ростера, сви су спремни и орни за судар у коме можемо само да профитирамо. Највећа жеља ми је да пружимо добру игру пред публиком која познаје фудбал, вели тренер Бечејаца Лазар Дабижљевић.

Иако су сви играчи на располагању, састав још увек није познат, јер све зависи од тога за које бонус играче ће се определити. Сада су све очи упрте ка Ненаду Кудрићу, који је са девет постигнутих голова водели на листи стрелаца лиге.

– Жеља ми је да наставим голгетерску серују, али је далеко битније да, без обзира ко ће бити стрелац, упишемо добар резултат у који убрајам и поделу плена. Сви знамо да наш чека квалитетан противник и да нам неће бити лако, али тако је из викенда у викенд. Свако опуштање може бити кобно, рекао нам је пред гостовање у Сомбору Ненад Кудрић.

Дељење правде у Сомбору поверено је Новосађанину Алекси Граховцу, а и помоћници, Урош Стојић и Душан Зорић, су му суграђани. Четврти судија је Горан Тешановић из Србобрана, док је делегат ФСВ Миљан Мишић из Зрењанина.

Један од двојице: Голман Бечејаца Миљан Дринчић – фото: В. Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 24. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!