БЕЧЕЈЦИ ПОНОВО ИЗГУБИЛИ КРАЈ ТИСЕ

Још један пораз Бечејаца минималним резултатом и губитак нова три бода који им задоју додатне главоље. Гости ир Белегиша су идентичним резултатом славили и летос пред својим навијачима. Ово је њихова трећа победа „минималцем“ и уз три нерешена резултата с једним постинутим голом, испада да су им шест голова донела 12 бодова.

Окршај крај Тисе је већ у 16. минуту имао прву неочекивану ситуацију. Шеф стручног штаба гостију Драган Стевановић је приговорио на одлуку судије Кампића и добио жути картон, како се није смирио, уследило је искључење. Међутим, показало се то као добар потез за његову екипу, јер су се, прво, додатно мотивисали, а он је добио прилику да са друге стране терена преко ограде додатно даје информације својим изабраницима.

Могли су Бечејци у том првом делу утакмице у пар наврата да угрозе голмана гостију, али је недостајао први реализатор. Можда је најближи поготку био Кобиљски у 23. минуту, али је из близине шутирао ктај гола. И кад су сви очекивали да ће се на одмор отићи без голова, Миликић је изборио позицију за центаршут са леве стране, а Перишић све пратио и код прве стативе главом спровео лопту у мрежу. Испада да је један прави напад и шут ка голу домаћих био кобан по њих, јер све остале полуприлике су остале неискоришћене. А најближа поготку била је ситуација у 89 минуту, кад су Воргучин и Митић били усамљени у петер и овај други је шутирао крај гола.

ОФК Бечеј 1918 – Подунавац 0:1 (0:1)

Бечеј: Градски стадион крај Тисе. Гледааца: 150. Стрелац: Перишић у 43. минуту за Подунавац. Жути картони: Тутњевић и Виденовић (ОФК Бечеј 1918), а Тејић, Перишић и Чермељ (Подунавац). Црвени картон: Тренер Подунавца Драган Стевановић у 16. минуту. Играч утакмице: Ђорђе Перишић (Подунавац).

ОФК Бечеј 1918: Милованов 5,5, Ћук 6, Шавија 6 (од 60. Митић 5,5), Пејић 6, Влаисављевић 6,5 (од 90. В. Вјештица -), Тутњевић 6, Томић 5,5 (од 82. Ћурчић -), Кобиљски 5,5 (од 82. Чеман), Миловановић 6, Воргучин 5,5, Виденовић 6 (од 90. Медић -).

Подунавац: Бјелица 6, Радошевић 6, Радојчић 6, Миљковић 7, Миликић 6,5, Дивац 6,5 (од 90. Челар), Максимовић 6,5, Тејић 6,5 (од 90. Горановић -), Милосављевић 6, Перишић 7(од 46 Чермаљ 6), Деспанић 6 (од 75. Милановић -).

В. Јанков 

Чест дуел: Капитен ПодунавцаДивац и Бечејац Пејић (4) – фото: В. Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 16. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!