БЕЧЕЈЦИ ПОСЛЕ НИЗА УТАКМИЦА КОМПЛЕТНИ И ОЧЕКУЈУ ПРЕКИД ПОСТА

Бечејци не желе да погледају уназад, а камоли причају. Разумљиво. Иза њих су четири узастопна пораза с гол разликом 0:11. Окреће су Кули, где у суботу гостују Хајдуку и  последњем окршају актуелне полусезоне на свом терену против увек неугодних Елемираца.

– Не бих да се правдамо, јер после онако слабих издања нема никаквог оправдања, али бих нагласио да смо, из разноразних разлога, играли некомплетни, што је морало да остави трага. После дужег времена у Кули ћемо бити комплетни. Наравно, ако се не деси нешто непредвиђено у послењих 24 сата. Управо из тог разлога нам се враћа самопоуздање. Очекујемо добру утакмицу са старим ривалом, надигравање свих 90 минута и прекид нашег поста, вели спортски дирецтор Бечејаца Милош Андрић.

Подсећања ради, српсколигаш са Тисе у минулом колу није могао да рачуна на пола тима. Због повреде је и даље ван строја млади Богдан Нонин, Варга и Воргучин су изостали због нагомилавања жутих картона, а Томић и Томчић су у Дубајиу брнили боје репрезентације Србије на Светском првенству у “мини фудбалу”. И за квалитетније екипе то би био хендикеп, који су Пазовчане на најбољи могући начин искористили.

Мало је времена да се побољша бодовна зимница, али и то би требало искористити ако је икако могуће. Војвођански српсколигашки караван је такав да свако свакога може да победи, само ако се неке коцкице мозаика поклопе.

В. Јанков

Враћа се: Поуздани Бечејац Никола Варга – фото: В. Јанков

Извор: https://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 10. 11. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!