БЕЧЕЈЦИ ПРЕД ВЕЛИКИМ ИЗАЗОВОМ, У ГОСТЕ СТИЖЕ КАБЕЛ

Учинак Бечејаца у наставку првенства је, испод игара које су момци са Тисе пружали, а разлог мршавог биланса је катастрофална неефикасност. Током 360 минута нису ниједанпут затресли мрежу, а било је шанси из којих је теже промашити него дати гол.

– Радимо на тренинзима добро, али кад дође утакмица… Не можемо ја или мој асистент Јањуш да дајемо голове са клупе, ван себе је тренер Бечејаца Драган Ивановић.

Кривци су, нема дилеме, нападачи. Један од њих је Жарко Кобиљски.

– Имао сам проблема везаног за посао, па сам ређе тренирао и то је, нема сумње, оставило трага. Сада редовно тренирам и надам се да ће се тиме вратити самопоуздање. Потребно је да дамо један гол, па ће, надам се, све доћи на своје место. Тада ћемо вратити самопоуздање, које нам је недостајало, а са њим ће бити боља концентрација пред голом ривала и са њом голови. Доћекујемо Кабел, који такође има мање бодова од објективног квалитета. Значи, неко ће прекинути лошу серију. Надам се да ћемо то бити ми, оптимиста је Жарко Кобиљски.

Остаје да се види да ли ће тренер Ивановић пружити шансу Кобиљском од старта утакмице. Али, стигло је време да сви морају бити максимално сконцентрисани пред голом противника, али и својим. Јер, превише је грешака направљено испред голмана Милованова, па је он морао да вади лопту из мреже. У сваком случају, суботња утакмица са Кабелом ће бити једна од кључних за Бечејце. Победом добијају наду за бег из опасне зоне, а пораз их гура још дубље у тиски муљ.

В. Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 28. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!